Amber vs Brooke

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

No proszę Cię , tylko mi nie mów ,że nie szukają okazji ::loll::

Jeżeli nie rozmawiała ,to tym bardziej świadczy o jej nastawieniu uczuciowym do Deacona , ponieważ nie miała podstaw życiowych/moralnych aby się otworzyć przed Deaconem i wyznać mu miłość ,ale to zrobiła .
Abec

Post autor: Abec »

Ale to Brooke nie rozmawiała, a nie Amber. Co by o obu paniach nie mówić więź uczuciowa na linii Brooke - Deacon jest właściwie zerowa, a na linii Amber - Eric III - silna.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Dzisiaj w pewnym sensie Amber broniła Brooke :D Dlaczego? A dlatego, że doskonale wie, co ona przeżywa, ponieważ sama przeżywa to samo...
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Damians pisze:Dzisiaj w pewnym sensie Amber broniła Brooke :D Dlaczego? A dlatego, że doskonale wie, co ona przeżywa, ponieważ sama przeżywa to samo...
Także ,ale może też dlatego , ponieważ kiedy rodzina Brooke się rozpadała Amber razem z nią to przeżywała ,ponieważ u niej mieszkała .
Awatar użytkownika
Damians

Jestem bardzo ciekawy reakcji Brooke, na wiadomość o ciąży Amber. Na pewno nie będzie z tego powodu szczęśliwa, ale będzie musiała się z tą całą sytuacją pogodzić...
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Ciekawe czy Brooke zakwestionuje fakt, że ojcem dziecka jest Rick ::chytry:: W końcu już raz się coś takiego zdarzyło...
Awatar użytkownika
Damians

I stało się. Brooke się o wszystkim dowiedziała.
Szczerze mówiąc spodziewałem się innej reakcji, myślałem, że Brooke już kompletnie się załamie, podda i w rezultacie pogodzi się z tym faktem bez walki...
A wytoczyła od razu najcięższe działa i to nie do Amber tylko do Deacona ::rad:: W pewnej chwili myślałem, że zacznie się z nim bić, byleby tylko odszedł on od Bridget ::jezyk::
Ale wciąż czekam na starcie Brooke z Amber...
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Dziwię się Brooke, że nie cieszy się z dziecka Amber i Rick'a. W końcu to będzie
jej wnuk/wnuczka. Mam nadzieję, że szybko się z tym pogodzi i nie będzie robiła
wyrzutów Amber (w co wątpię).
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Tak samo nie cieszyłaby się z dziecka Bridget i Deacona - chociaż to też byłby jej wnuk.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

dominik pisze:Dziwię się Brooke, że nie cieszy się z dziecka Amber i Rick'a. W końcu to będzie
jej wnuk/wnuczka. Mam nadzieję, że szybko się z tym pogodzi i nie będzie robiła
wyrzutów Amber (w co wątpię).
Na pewno by się cieszyła w innych okolicznościach (ale ma złe przejścia z Amber i jeszcze uważa że ona kocha Deacona oraz że Rick jest za młody), no ale zobaczymy co dalej :wink:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Odwieczny konflikt pomiędzy tymi paniami zostanie chyba na jakiś czas załagodzony.
W końcu kto jak kto, ale kobity w ciąży rozumieją się najlepiej :zeby: ::rad:: ::jezyk::
Kitty

Post autor: Kitty »

Amber "święta" nie jest, ale mimo wszystko bardziej oburza mnie postępek Brooke. Przespać się z własnym zięciem to już przegięcie. ::plask wczolo: ::kwasny:: Nieważne, w tym momencie czy Deacon kocha Bridget czy nie. Ważne że Bridget kocha jego i to już powinno Brooke wystarczyć, żeby trzymać się od Deacona z daleka. Oczywiście Deacon też nie jest bez winy, ale Brooke jest starsza i powinna być mądrzejsza.
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Kitty pisze:Amber "święta" nie jest, ale mimo wszystko bardziej oburza mnie postępek Brooke. Przespać się z własnym zięciem to już przegięcie. ::plask wczolo: ::kwasny:: Nieważne, w tym momencie czy Deacon kocha Bridget czy nie. Ważne że Bridget kocha jego i to już powinno Brooke wystarczyć, żeby trzymać się od Deacona z daleka. Oczywiście Deacon też nie jest bez winy, ale Brooke jest starsza i powinna być mądrzejsza.
Masz absolutną racje Kitty ::krzyw:: Brook wiedząc że jej córka szaleńczo kocha męża, powinna się bardziej kontrolować..no ale cóz...instynkt i pożądanie- bo nie wiem jak inwaczej to nazwać, ale napewno nie miłośc do człowieka o którym mówiło sie tak wstrętne rzeczy- były silniejsze...Deacon to juz w ogóle porażka a nie facet ::plask wczolo: teraz wyobraźcie sobie podobną sytację...Stefa idzie do łóżka z Tonym...to w końcu też jej zięć ::loll:: ::loll:: ::ysz:: ::loll:: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Łatwo przejść do nienawiści do miłości i na odwrót (psychologia) :wink: a wracając do tematu: obecnie uwielbiam sceny Amber z Brooke (chociaż zawsze lubiłem) ale te są fajne bo Amber jest sojuszniczką Brooke :mrgreen:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Możemy powiedzieć, że Brooke traktuje Amber faktycznie jak "córkę" ::jezyk::
Tak dobrych stosunków pomiędzy nimi jeszcze nie było, mam nadzieję, że długo się one utrzymają... ::rad::
ODPOWIEDZ