Jeżeli nie rozmawiała ,to tym bardziej świadczy o jej nastawieniu uczuciowym do Deacona , ponieważ nie miała podstaw życiowych/moralnych aby się otworzyć przed Deaconem i wyznać mu miłość ,ale to zrobiła .
Amber vs Brooke
No proszę Cię , tylko mi nie mów ,że nie szukają okazji
Jeżeli nie rozmawiała ,to tym bardziej świadczy o jej nastawieniu uczuciowym do Deacona , ponieważ nie miała podstaw życiowych/moralnych aby się otworzyć przed Deaconem i wyznać mu miłość ,ale to zrobiła .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Także ,ale może też dlatego , ponieważ kiedy rodzina Brooke się rozpadała Amber razem z nią to przeżywała ,ponieważ u niej mieszkała .Damians pisze:Dzisiaj w pewnym sensie Amber broniła BrookeDlaczego? A dlatego, że doskonale wie, co ona przeżywa, ponieważ sama przeżywa to samo...
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
- katarzynka
I stało się. Brooke się o wszystkim dowiedziała.
Szczerze mówiąc spodziewałem się innej reakcji, myślałem, że Brooke już kompletnie się załamie, podda i w rezultacie pogodzi się z tym faktem bez walki...
A wytoczyła od razu najcięższe działa i to nie do Amber tylko do Deacona
W pewnej chwili myślałem, że zacznie się z nim bić, byleby tylko odszedł on od Bridget
Ale wciąż czekam na starcie Brooke z Amber...
Szczerze mówiąc spodziewałem się innej reakcji, myślałem, że Brooke już kompletnie się załamie, podda i w rezultacie pogodzi się z tym faktem bez walki...
A wytoczyła od razu najcięższe działa i to nie do Amber tylko do Deacona
Ale wciąż czekam na starcie Brooke z Amber...
- Adex-fan Brooke
Na pewno by się cieszyła w innych okolicznościach (ale ma złe przejścia z Amber i jeszcze uważa że ona kocha Deacona oraz że Rick jest za młody), no ale zobaczymy co dalejdominik pisze:Dziwię się Brooke, że nie cieszy się z dziecka Amber i Rick'a. W końcu to będzie
jej wnuk/wnuczka. Mam nadzieję, że szybko się z tym pogodzi i nie będzie robiła
wyrzutów Amber (w co wątpię).
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Amber "święta" nie jest, ale mimo wszystko bardziej oburza mnie postępek Brooke. Przespać się z własnym zięciem to już przegięcie.
Nieważne, w tym momencie czy Deacon kocha Bridget czy nie. Ważne że Bridget kocha jego i to już powinno Brooke wystarczyć, żeby trzymać się od Deacona z daleka. Oczywiście Deacon też nie jest bez winy, ale Brooke jest starsza i powinna być mądrzejsza.
Masz absolutną racje KittyKitty pisze:Amber "święta" nie jest, ale mimo wszystko bardziej oburza mnie postępek Brooke. Przespać się z własnym zięciem to już przegięcie.![]()
Nieważne, w tym momencie czy Deacon kocha Bridget czy nie. Ważne że Bridget kocha jego i to już powinno Brooke wystarczyć, żeby trzymać się od Deacona z daleka. Oczywiście Deacon też nie jest bez winy, ale Brooke jest starsza i powinna być mądrzejsza.
- Adex-fan Brooke
Łatwo przejść do nienawiści do miłości i na odwrót (psychologia)
a wracając do tematu: obecnie uwielbiam sceny Amber z Brooke (chociaż zawsze lubiłem) ale te są fajne bo Amber jest sojuszniczką Brooke 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city